-
 
 
Gipsafdruk zwangere buik
"Glasatelier Tatchara"
 Breda

Welkom op mijn pagina; gipsafdruk zwangere buik, graag leg ik u uit hoe ik er toe gekomen ben en waarom het mij zoveel plezier geeft een gipsafdruk van uw zwangere buik ( gipsbuik) te mogen maken
Voorheen heb ik als neonatologie-verpleegkundige en lactatiekundige gewerkt in het ziekenhuis. Daar kwam ik veel in aanraking met vrouwen in verwachting en....uiteraard hun zwangere buik. Ik zag dat de meeste zwangere vrouwen enorm genoten van hun zwangerschap en zwangere buik. Het werd vaak gekoesterd, volgens mij een mooie tijd om aan terug te denken. Natuurlijk krijgt u daarvoor uw lieve, mooie  kindje!  Maar toen ik later als gipsverbandmeester ben gaan werken en ik het product kalkgips leerde kennen, Leek het mij fantastisch om deze mooie herinnering aan je zwangerschap te continueren door hier een afdruk van uw zwangere buik een zgn. gipsbuik van te laten maken. Die je kunt bewerken door er een schildering of mozaïek op te maken. Zo krijg je een prachtig persoonlijke kunstwerk voor op de babykamer of later in de huiskamer!!
Een uniek "piece of art" met een mooie herinnering.
Inmiddels heb ik hierin al heel wat ervaring op gedaan en maak ik nu mooie, professionele afdrukken van gipsbuiken.
Met mijn cursus, in Ravenna Italië de basis stad voor vele mozaïeken en scholing hierin in het maken van een traditionele mozaïek en door diverse andere workshops in Nederland te volgen  heb ik inmiddels al enige jaren ervaring in het ontwerpen en maken van creatieve mozaïeken.
U raadt het al met al deze ervaringen bij elkaar maken dat ik nu al enkele jaren een enthousiaste maker ben van een gipsafdruk zwangere buik of ook wel gipsbuik genoemd. Waarop ik samen met u een mooie, persoonlijke mozaïek op uw gipsbuik kan maken.
De gipsafdruk van uw zwangere buik en/of een mozaïek op uw gipsbuik is een tastbare, blijvende, leuke herinnering aan uw zwangerschap. dit geeft mij veel voldoening om hier aan te mogen bijdragen.
 
Gips afdruk van uw zwangere buik, een gipsbuik
Gips afdruk van uw zwangere buik, een gipsbuik
Een blijvende herinnering aan uw zwangerschap, door mij een gipsafdruk van uw zwangere buik, gipsbuik te laten maken. Alle modellen en varianten zijn mogelijk kosten vanaf € 55,00 U kunt de afdruk zelf beschilderen of er door mij een mozaïek op laten maken, kosten voor de mozaïek kijk op mijn pagina kosten mozaïek.
Werkwijze:
Voor het maken van een afdruk zwangere buik ook wel gipsbuik genoemd geldt het volgende:
Het mooiste resultaat is als u tussen 34 - 36 weken zwanger bent.
De gipsbuik kan zowel staand als zittend gemaakt worden. Staand geeft het mooiste effect.
U moet wel 20 minuten blijven staan en door het uithardingseffect van het gips, wordt de gipsafdruk warm.
Eet en drink wel iets van te vore, dat maakt de kans kleiner dat u op de warmte reageert met een flauwte.
De afdrukken kunnen direct op de buik worden gemaakt waarbij de buik en borsten  met vaseline worden ingesmeerd of we wikkelen uw lichaam in plastic huishoudfolie en daaroverheen wordt de gipsafdruk zwangere buik gemaakt. U kunt dan een BH of slip aanhouden.
Bij het maken van de gipsafdruk van uw zwangere buik hou ik rekening met uw persoonlijke wensen, samen bepalen we hoe de gipsbuik eruit gaat zien.
U kunt er voor kiezen om uw eigen hand(en) of van uw partner of kinderen op de gipsafdruk van uw zwangere buik te laten maken.
De gipsbuik wordt vakkundig gemaakt en ze zijn meteen glad en stevig genoeg om bewerkt te kunnen worden. Zoals schilderen of er een mozaïek op maken
Er komen dus geen meer kosten bij voor versteviging of afwerking
U kunt natuurlijk uw eigen ideeën en suggesties kenbaar maken,  graag verwerk ik die in uw persoonlijke gipsafdruk van uw zwangere buik
De gipsafdruk zwangere buik kan worden gemaakt in mijn atelier bij u thuis, privé of op een babyshower.
Of indien van toepassing voor de man op een vrijgezellenfeestje.
Gipsafdruk van uw zwangere buik
Gipsafdruk van uw zwangere buik
Deze gipsbuik bestaat uit: buik, beiden borsten,-bovenbenen en -schouders kost totaal: € 85,00, Voor alle andere gipsmodellen en prijzen kijk op de pagina kosten gipsbuik. Het maken van een mozaïek op het gipsmodel, kijk op kosten mozaïek
Foto's, video opnames maken tijdens mijn werk is voor mij geen bezwaar. Ook meerdere belangstellende aanwezig is voor absoluut geen bezwaar. Als u, uw partner of andere belangstellenden mee willen werken, tijdens het maken van de gipsafdruk zwangere buik en u heeft er geen bezwaar tegen is dat voor mij ook geen probleem.
Voor het maken van de gipsafdruk zwangere buik of mozaïek op gipsbuik kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen, zie laatste pagina, graag sta ik u te woord voor al u vragen.
Natuurlijk kan ik ook een afdruk maken van de buik van de papa op een vrijgezellenfeest of gewoon thuis.

Gipsbuik met hand
Gipsbuik met hand
Deze gipsafdruk zwangere buik, bestaat uit buik, borsten, schouder, been en hand partner kost € 82,50. Voor meerdere mogelijkheden zie pagina kosten gipsbuik
gipsbuiken met tekening
gipsbuiken met tekening
Deze afdrukken zijn gemaakt door moeder en dochter: Jacqueliene en Sanne Beekhuizen. Moeder is gipsverbandmeester en erg creatief zij heeft samen met mij de gipsafdrukken gemaakt en haar dochter de tekeningen. Twee hele mooie beschilderde gipsbuiken.
Een gipsafdruk zwangere buik
Een gipsafdruk zwangere buik
Een mooie beschilderde buik ingepakt in cellofaan op weg naar de klant
"Glasatelier Tatchara"
Breda
Gipsbuik
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint